четвер, 18 жовтня 2018 11:25

"Імперії не вічні, тирана скинуть" - Кольченко написав лист Сенцову

"Імперії не вічні, тирана скинуть" - Кольченко написав лист Сенцову
Кольченко написав лист Сенцову. Фото: Укрінформ.

Засуджений у Росії українець Олександр Кольченко написав листа засудженому українському режисерові Олегу Сенцову, який нещодавно припинив голодування.

"Мені дуже шкода, що заявлена тобою мета так і не досягнута, навіть частково. Мені вже наприкінці тижневого голодування здавалося, що всі наші старання марні, хоча я десь у глибині душі сподівався, що помиляюся. Весь період твого голодування намагався з обсягів можливості відслідковувати новини про тебе, дуже переживаю за тебе" - звертається у своєму листі Кольченко до Сенцова.

Він додав, що дуже важко змиритися з думкою про те, що не може ні на що вплинути, передає Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін Сенцова: Джемілєв пояснив, чим це може обернутися для українців

"Мені дуже важко уявити той рівень, в якому ти почуваєш себе стомленим і розчарованим. Не впадай у відчай і пам'ятай, що імперії не вічні, тирана скинуть. Із кожним днем упевненість у цьому все виразніше. Одужуй скоріше! Бережи себе!" - написав Кольченко.

Сенцов голодував від 14 травня з вимогою звільнити всіх українців, яких Росія утримує за політичними мотивами. Режисер припинив голодування 6 жовтня. Він назвав це "вимушеним заходом через загрозу насильницького годування".

Раніше повідомили про стан здоров'я незаконно засудженого в Росії українського активіста Олександра Кольченка. В'язень адаптувася після голодування та знаходиться на дієтичному харчуванні.

Зараз ви читаєте новину «"Імперії не вічні, тирана скинуть" - Кольченко написав лист Сенцову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі