пʼятниця, 17 липня 2020 13:47

Голосування в Криму: Україна просить посилити санкції проти РФ

Голосування в Криму: Україна просить посилити санкції проти РФ
Верховна рада просить посилити санкції проти Росії через голосування у Криму. Фото: reuters.com

Верховна Рада України просить посилити санкції проти Російської Федерації через незаконне голосування у Криму за поправки до конституції.

Відповідний проєкт постанови №3736 306 голосами "за" вже схвалений народними депутатами, повідомляє РБК-Україна.

ВР просить членів парламентів іноземних держав і міжнародних парламентських організацій дати принципову оцінку незаконним діям Росії з організації та проведення голосування за поправки до російської конституції в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін може погодитися": генерал назвав умову повернення Криму

"Верховна Рада закликає демократичні країни світу до продовження і посилення міжнародного політичного та економічного тиску на Російську Федерацію з метою відновлення суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів, включаючи Автономну республіку Крим та місто Севастополь", — йдеться в документі.

Раніше стало відомо, що проведення на території окупованого Криму голосування про внесення поправок до конституції РФ, які, зокрема, дають змогу чинному президенту Путіну обиратися й надалі, не визнали в Євросоюзі.

Зараз ви читаєте новину «Голосування в Криму: Україна просить посилити санкції проти РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі