вівторок, 23 серпня 2016 03:21

Фейгін: У лікарню до Умерова зміг потрапити адвокат

Фейгін: У лікарню до Умерова зміг потрапити адвокат
Фото: blacksea.tv

Адвокату Полозову вдалося відвідати в лікарні Ільмі Умерова.

Микола Полозов, адвокат поміщеного в Республіканську психіатричну лікарню окупованого Криму для проведення примусової психіатричної експертизи заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова, зміг до нього потрапити.

Про це повідомив адвокат Марк Фейгін на сторінці в Facebook.

"Це вельми істотно для нашої процесуальної тактики, оскільки Коля отримав допуск не вступаючи у справу через слідчого ФСБ, який, безсумнівно, вимагав би підписку про нерозголошення. Її ми ніколи принципово не даємо. Вже те добре, що Ільмі-ага продовжує чинити опір, як справжній мужик. Незважаючи на нестерпний біль діабетика і сердечника. Загалом, тримайся друже", - написав Фейгін.

Стан здоров'я затриманого в Криму заступник голови Меджлісу Ільмі Умеров характеризують як важкий. Вчора повідомлялося про те, що у затриманого ФСБ заступника голови Меджлісу кримських татар Ільмі Умерова різко погіршився стан здоров'я. У нього стався гіпоглікемічний шок, він втрачав свідомість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Умерова оскаржив проведення психіатричної експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Фейгін: У лікарню до Умерова зміг потрапити адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі