пʼятниця, 03 лютого 2017 00:50

Есмінець США увійшов у Чорне море

Есмінець США увійшов у Чорне море
milnavigator

В акваторію Чорного моря увійшов есмінець USS Porter, оснащений керованими ракетними системами.

Про це пише "ТАСС".

Есмінець увійшов у Чорне море з метою проведення операцій по забезпеченню безпеки на морі, підвищення боєздатності і можливості взаємодії наших союзників і партнерів у регіоні. В ході свого перебування в Чорному морі корабель візьме участь у навчаннях "Морський щит 2017".

"Porter вже протягом кількох останніх років регулярно діє в Чорному морі, демонструючи нашу постійну прихильність безпеки і стабільності в регіоні", - заявив командир есмінця капітан другого рангу Андрія Слау.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські снайпери обстріляли українське судно

ВМС восьми держав візьмуть участь у навчаннях НАТО "Щит моря" (Sea Shield), в ході яких будуть відпрацьовані стандартні методи відбиття повітряних, підводних і наземних атак. У навчаннях "Щит моря" будуть задіяні 2,8 тис. військовослужбовців з Болгарії, Канади, Греції, Румунії, Іспанії, США, Туреччини та України, 16 надводних кораблів, один підводний човен і десять літаків. Навчання пройдуть з 1 по 10 лютого у східній частині акваторії Чорного моря.
Зараз ви читаєте новину «Есмінець США увійшов у Чорне море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі