вівторок, 13 листопада 2018 14:02

Джемілєву 75: сталевий характер не зламали роки переслідувань

Джемілєву 75: сталевий характер не зламали роки переслідувань
Президент Петро Порошенко привітав лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва. Фото: Корреспондент.net

Лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва з Днем ​​народження привітав президент України Петро Порошенко.

Вітання з ювілеєм глава держави опублікував на сторінці у Facebook. Порошенко зазначив, що силу духу і сталевий характер Джемілєва не зламали роки переслідувань, тиску та ув'язнень за "поширення антирадянських поглядів".

"Сьогодні виповнюється 75 років непересічній людині, лідеру не лише кримськотатарського народу, а й безсумнівному авторитету для всіх українців – Мустафі Джемілєву", - написав Петро Порошенко.

Президент зазначив, що і "зараз Мустафа не полишає боротьбу за повернення Криму, за звільнення всіх заручників Кремля, допоки вони не повернуться додому, в український Крим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко готовий змінити статус Криму

"Найщиріші побажання міцного здоров'я, наснаги та довголіття. Вітаю з ювілеєм, Мустафа-ага!" - додав глава держави.

Із Меджлісу кримськотатарського народу пропонують виключити делегатів, які співпрацювали з російською владою. На місце виключених делегатів пропонують обрати нових. Про це заявив під час конференції делегатів Курултаю VI скликання лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєву 75: сталевий характер не зламали роки переслідувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі