середа, 17 серпня 2022 10:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Британська розвідка про вибухи в Криму: росіяни будуть занепокоєні
1

Причини вибухів на складі боєприпасів та авіабазі в тимчасово окупованому Криму 16 серпня поки не зрозумілі.

Але російське командування буде дедалі більше занепокоєне очевидним погіршенням своєї безпеки в Криму. До такого висновку дійшли фахівці британської розвідки, йдеться у повідомленні міноборони Великої Британії у Twitter.

"У Джанкої та Гвардійському базуються два найважливіші російські військові аеродроми в Криму. Джанкой також є ключовим автомобільним і залізничним вузлом, який відіграє важливу роль у забезпеченні російських операцій на півдні України", - зазначають у британському міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк заінтригував прогнозом про нову "бавовну" в Криму

У розвідці Британії кажуть, що вибухи в Криму все більше турбуватимуть командування окупаційних військ
Фото: 1zahid.com

Там нагадали, що російські ЗМІ 16 серпня повідомляли про дим, що піднімається з району авіабази у Гвардійському біля Сімферополя. А російські та українські офіційні особи визнали, що біля Джанкоя на півночі Криму вибухнув склад боєприпасів, де також, ймовірно, були пошкоджені залізниця та електропідстанція неподалік.

Вибухи на ворожій авіабазі біля окупованого Сімферополя пролунали 16 серпня. На авіабазі були літаки Су-24М і Су-25СМ.

Перед цим зранку прогриміли вибухи в селищі Азовське біля Джанкоя. В Джанкої розташований аеродром, де російські загарбники зосередили ударні вертольоти й іншу військову техніку.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка про вибухи в Криму: росіяни будуть занепокоєні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі