пʼятниця, 02 листопада 2018 21:03

Захоронення дитини у столичному Парку слави: з'явилися нові подробиці

Захоронення дитини у столичному Парку слави: з'явилися нові подробиці
Правоохоронці поспілкувалися з мамою хлопчика, могилу якого знайшли у столичному Парку слави. Фото: Kiev

Правоохоронцям вдалося відшукати матір хлопчика, могилу якого випадково знайшли у столичному Парку слави.

Як зазначається, прибулі на місце поліцейські і криміналісти оглянули місцевість і викопали яму під гранітною плитою. Виявилося, що там знаходилася урна з прахом, на який також було зазначено Фоміних Макар. Перевіривши реєстр про смерть, правоохоронці знайшли дані про смерть хлопчика з таким же ім'ям. Про це повідомляє "Інформатор".

Мати померлого хлопчика розповіла, що зберігала прах сина вдома. Але так як вона розлучилася з чоловіком, підозрює, що він міг підмінити урну і перепоховати сина.

Жінка не спілкується з колишнім чоловіком і не знає, як його відшукати. У зв'язку з цим правоохоронці почали вивчення відео з камер спостереження і вирішили розшукати чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Золотого виявили небезпечну знахідку

Водночас правоохоронці зазначили, що в цій ситуації не бачать ознак кримінального злочину.

У столичному Парку вічної слави випадково відшукали саморобну могилу дитини. На місці поховання була встановлена табличка, вироблена кустарним методом у якості надгробку. Її помітив хтось із працівників парку, який пізніше викликав поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Захоронення дитини у столичному Парку слави: з'явилися нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі