четвер, 21 квітня 2022 07:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Викрадали військовослужбовців: в Ірпені затримали учасників ДРГ

Викрадали військовослужбовців: в Ірпені затримали учасників ДРГ
В Ірпені затримали двох учасників ДРГ. Ще сім - втекли. Жителів прилеглих районів просять бути обережними. Фото: Нацполіція

У середу, 20 квітня, в Ірпені на Київщині правоохоронці затримали двох учасників диверсійно-розвідувальної групи російських окупантів.

Ще семеро - втекли. Їх розшукують. Про це повідомили на сторінці Добровольчого формування Бучанського міського територіального товариства №1 "Добровольці Бучі" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ викрила двох колаборантів-залізничників і нейтралізувала "сплячу групу" агентів ФСБ

Жителів Ірпеня, Бучі та інших прилеглих населених пунктів закликали бути обережними. За інформацією тероборонівців, відомо про перебування в районі трьох диверсійно-розвідувальних груп. Загальна їхня чисельність невідома.

"Метою груп є викрадення військовослужбовців (категорія: офіцер)", – додали в повідомленні.

Мешканців Київщини закликали бути уважними та повідомляти про будь-яку інформацію телефоном оперативної лінії, яка працює цілодобово: +380960042188.

Правоохоронці затримали 17-річного мешканця Бучанського району на Київщині. Його підозрюють у держзраді. Підліток добровільно перейшов на бік ворога й співпрацював з окупантами. Він передавав представникам РФ відомості про мешканців села, магазини та будинки, де можуть зберігатися цінні речі, а також іншу інформацію. За це підозрюваний отримував матеріальну винагороду та привілеї від окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Викрадали військовослужбовців: в Ірпені затримали учасників ДРГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі