понеділок, 10 червня 2019 19:15

В Україні вперше пройде фестиваль серфінгу

В Україні вперше пройде фестиваль серфінгу
Гості фестивалю зможуть безкоштовно стати на дошку та потренуватися. Фото: City swell

У Києві відбудеться перший в Україні вейксерф-фестиваль. Він має назву Kyiv city swell.

Фестиваль відбудеться з 11 по 16 червня на базі клубу City Swell в парку Муромець. Туди приїдуть спортсмени з Європи і США, щоб показати майстер-клас. Про це розповіли організатори заходу, пише Информатор.

Вони додали, що можна навчитися стояти на дошці вже після першого заняття. Для створення хвилі використовуються сучасні катери-буксировщики.

Під час фестивалю кращі спортсмени світу змагатимуться в двох дисциплінах: скім і серф. Кожен зможе спостерігати за видовищем завдяки трансляції з катера на берег, а також під час прямої інтернет-трансляції.

У суботу та неділю на території фестивалю встановлять батути і баланс-борди. Там можна буде безкоштовно навчитися і потренуватися тримати рівновагу, виконувати трюки.

У ці два дні розважати гостей буде ведучий Володимир Дантес, а створювати музичний настрій - Vnuk, Єгор Петров і Кшися Тачанська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відкриють Starbucks

"Наша мета - популяризувати вейксерфінг в Україні. Фестиваль - це обмін досвідом зі світовими про-райдерами під час тренувань, протягом дня і на вечірках в неформальній обстановці. Навіть самі змагання - це більше про позитив. Хочеться, щоб гості не просто проїхали 40 секунд трасою, а майже тиждень провели у приємній компанії, навчилися чогось нового, прокачали себе і звичайно ж знайшли нових друзів", - кажуть організатори фестивалю Марина Каплан і Микола Горбунов.

Вхід: free + facecontrol

Дізнатися про подію більше можна за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «В Україні вперше пройде фестиваль серфінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі