пʼятниця, 23 лютого 2018 19:15

У Києві випустять туристичні ID-картки для дітей

У Києві випустять туристичні ID-картки для дітей
Kids Pass працюватиме за тією ж системою, що і Kiev Pass, але вартість такої карти буде значно нижчою. Фото:"kyivcity.gov.ua"

У Києві навесні почнуть випускати туристичні ID-картки Kyiv Pass для дітей з цікавими для них атракціями.

Про це повідомила під час KidsKumpForum у Києві керівник проекту Дар'я Сонячна, пише "Zruchno.Travel".

Kids Pass працюватиме за тією ж системою, що і Kiev Pass, але вартість такої карти буде значно нижчою.

"Сьогодні карта Kiev Pass коштує 450 грн, як для дорослих, так і для дітей. У травні ми плануємо запустити Kids Pass. Така карта коштуватиме дешевше, але поки про ціни говорити не беруся. Ми ще працюємо над наповненням. До нашого проекту підключаться нові локації і нові місця відвідування, які будуть цікаві саме дітям", - розповіла Сонячна.

Kyiv Pass - спеціальна картка для туристів, яка дає змогу скористатися низкою послуг в Києві й відвідати цікаві місця столиці.

Картка містить тур автобусом hop-on hop-off, що дає змогу вийти на будь-якій зупинці, прогулятися й підсісти на наступний автобус, пішохідну прогулянку центром міста, безкоштовний тур в 20 музеїв, одне відвідування зоопарку. Також у вартість входять три поїздки на метро. Ряд кафе, ресторанів та розважальних закладів надають знижки власникам карт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці все активніше розраховуються платіжними картками - НБУ

У Києві перенесли старт тестування системи електронної оплати проїзду у транспорті на 14 липня.

Зараз ви читаєте новину «У Києві випустять туристичні ID-картки для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі