четвер, 09 червня 2011 15:21

У Києві пропонують встановити пам'ятник братам Кличкам

У Києві пропонують встановити пам'ятник братам Кличкам

На адресу постійної комісії Київради з питань культури та туризму надійшло звернення від письменника і журналіста Олександра Михайлюти з проханням розглянути питання про придбання та встановлення у Києві скульптурної групи Брати Клички.

Як повідомляється на персональному сайті глави комісії Олександра Бригінця, питання мало розглядатися на найближчому засіданні комісії, яке відбудеться у четвер, 9 червня. Однак, як зазначає Бригинець, питання поки вирішили зняти з порядку.

"Я письмово звернувся до свого колеги, депутата Київради Віталія Кличка з проханням викласти свою позицію з цього питання до розгляду його в комісії", - розповідає голова комісії Бригінець.

На думку депутата, питання має не тільки юридичний, а й моральний і естетичний характер.

"Кличко повинен повідомити, чи готовий він у принципі розглядати питання про встановлення собі пам'ятника за життя. Якщо так, то чи подобається йому існуючий пам'ятник", - пояснив Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «У Києві пропонують встановити пам'ятник братам Кличкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі