субота, 13 січня 2018 11:42

У Києві зловили грузинських злодіїв, які розбирали стіну в квартирі

  У Києві зловили тандем кавказців-домушників. Фото: asn.in.ua
У Києві зловили тандем кавказців-домушників. Фото: asn.in.ua

Співробітники карного розшуку Печерського управління поліції затримали злочинний тандем кавказців, які вирішили обчистити квартиру в центрі Києва вельми оригінальним способом.

Двоє вихідців з Тбілісі приїхали на початку минулого року до Києва і орендували квартиру в новобудові на Печерську в Лабораторному провулку, пише strana.ua.

Грузини вибрали заможну квартиру на 19 поверсі будинку, яка межувала з незаселеною. Спостерігаючи за квартирою, вони встановили, що господарі "багатої" квартири тривалий час відсутні вдома. Через те, що в сусідній порожній квартирі стояли хиткі двері з поганим замком , її квартирники зламали без жодних зусиль.

Проникнувши туди з молотками та іншим інструментом, вони почали довбати цегляну перегородку в "багату" сусідню квартиру. Зовсім випадково сусіди з іншої квартири на тому ж майданчику виявили відчинені двері та злякали зломщиків-руйнівників стін. Обидва грузина кинулися бігти по сходах з 19 поверху, але внизу їх уже чекала поліція.

Вкрасти нічого так і не встигли, але замок в порожню квартиру і частину стіни все ж зруйнували.

Зараз обидва злодія затримано і вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Один із затриманих був уже раніше судимий за квартирні крадіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 найнадійніших місць в домі для зберігання грошей

В Полтаві пограбували волонтерський позашляховик "Opel". Злодії викрали продукти харчування для воїнів АТО. Після ремонту позашляховик навантажили продуктами харчування, які придбали в магазині. Збитки внаслідок пограбування складають близько 20 тис.грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві зловили грузинських злодіїв, які розбирали стіну в квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі