вівторок, 05 травня 2020 13:10

У Києві почали працювати ринки: список

У Києві почали працювати ринки: список
5 травня в Києві працюють три ринки, згодом відкриється більше. Фото: pixabay

5 травня в Києві почали працювати 3 ринки.

Завтра відкриються ще 2, про це міський голова Києва Віталій Кличко повідомив на онлайн-брифінгу.

За його словами, столичне управління Держпродспоживслужби перевірило 37 ринків, чи відповідають вони нормам і карантинним вимогам. Адже кілька днів тому ще не відповідали. Кличко зазначив, що адміністрації ринків активно готувалися, створювали необхідні умови для роботи за нинішньої епідеміологічної ситуації і поступово відкриватимуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зафіксували стрибок захворювання на Covid-19

"Сьогодні у столиці вже відкрилися 3 ринки: "Деміївський" - у Голосіївському районі, "Маяк" - у Деснянському і "Базар на Лісовій". Завтра мають відкритися "Володимирський" та "Печерський" ринки", - повідомив мер.

Він також закликав киян дотримуватися правил безпеки й на ринках: дотримуватися дистанції, носити маски й рукавички та користуватися дезінфекторами.

У Київській області після дозволу Кабміну, станом на 2 квітня, з дотриманням протиепідемічних вимог поновили роботу 13 агропродовольчих ринків. 4 ринки вже працюють у Васильківському районі та по одному в Києво-Святошинському, Броварському, Білоцерківському, Сквирському і Миронівському районах. Також по одному відкрилися у Гостомелі та Бучі і 2 у Білій Церкві.

Зараз ви читаєте новину «У Києві почали працювати ринки: список». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі