середа, 22 січня 2020 15:22

Цьогоріч на аеропорт Бориспіль чекає оновлення

Цьогоріч на аеропорт Бориспіль чекає оновлення
В аеропорту Бориспіль планують збудувати автовокзал. Фото: ato.ru

У 2020 році в аеропорту Бориспіль планують збудувати автовокзал.

"Щодо інфраструктурних планів на цей рік, добудуємо перон біля терміналу D. Зробимо автовокзал і залу очікування для пасажирів залізничного пересадкового вузла", - гендиректор аеропорту Павло Рябікін у інтерв'ю Liga.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будівництво завершили: показали, який вигляд має новий термінал аеропорту

Від решти проєктів, від озеленення до будівництва галереї терміналу D, аеропорту довелося поки відмовитися. Це пов'язано з тим, що Кабмін зобов'язав Бориспіль виплачувати 90% дивидендів замість 40%.

У терміналі В аеропорту Бориспіль попрощалися з екіпажем та пасажирами рейсу Тегеран-Київ. В літак Boeing 737 влучила іранська ракета 8 січня. Тіла загиблих привезли близько 11:00. Їх зустрічали президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков та президент компанії МАУ Євгеній Дихне. Під жалобну музику солдати у парадній формі віднесли закриті труни з прапором України від літака до машин. Далі їх перевозили до терміналу В.

Зараз ви читаєте новину «Цьогоріч на аеропорт Бориспіль чекає оновлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі