середа, 13 січня 2016 14:08

У мережу виклали фотографії мажора, який збив жінку біля метро
14

Фото: Дмитро Гнап/Facebook.com

У мережі з'явилися фотографії Станіслава Толстошеєва, який збив жінку на "Лівобрежній". Їх виклав журналіст Дмитро Гнап. Як видно з фотографій, хлопець полюбляв алкоголь і сигарети.

"Дякую Volodymyr Brrŕŕ, який зміг витягти фотографії цього хворого створіння, коли його екаунти в соціальних мережах вже активно терлися. На фотографіях не тільки типовий мажорський спосіб життя, а й цілком змістовні відповіді Станіслава в молодіжній мережі ask.fm.

"Твой идеальный подарок?" - "Щедрый дозняк + бутылка пива, чтобы сбить сушняк".

"Каким напитком ты предпочитаешь утолять жажду?" - "Кодеин и спрайт"

"С какой мыслью начался твой сегодняшний день?" - "Начал считать сколько масть не курил", - написав Дмитро Гнап у Facebook.

У соцмережі Станіслав Толстошеєв викладав фото не лише з вечірок, а й райвідділку міліції. "Ця щира дитина викладає частину документу з Святошинського райуправління міліції, яке рік тому його попереднім ДТП займалося. І спустило на гальмах," - написав Гнап.

Нагадаємо, 9 січня Станіслав Толстошеєв на білому "Мерседесі" в'їхав у фасад стоматологічної кліники, збивши насмерть 62-річну жінку. Ще 8 осіб постраждали.

Свідки стверджують, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сам Станіслав стверджує, що у нього стався напад епілепсії. Нині знаходиться у приватній клініці Києва.

За словами адвоката Станіслава, якщо випадок епілепсії підтвердиться, у слідства не буде підстав для кримінального провадження.

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали фотографії мажора, який збив жінку біля метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі