вівторок, 22 листопада 2016 15:42

У Кличка пояснили, чому не перейменовуватимуть проспект Степана Бандери

У Кличка пояснили, чому не перейменовуватимуть проспект Степана Бандери

Міська влада не перейменовуватиме проспект Степана Бандери, бо більшість голосів під петиціями з цим проханням надходять із Російської Федерації або тимчасово окупованих територій.

Про це у Facebook заявив керівник апарату міськадміністрації Володимир Бондаренко.

"Не полишає окремі голови питання проспекту Степана Бандери. Знову петиція про "виправлення помилки". Знову більш як 5 тисяч голосів. І знову… Правильно, 2541 голос є "накрученими". Знову @meta.ua, знову РФ або тимчасово окуповані території", - написав Бондаренко.

Він мав на увазі петицію Костянтина Загородного, зареєстровану на сайті міськради 6 листопада. Пояснювальна записка до прохання написана з помилками.

"Уявіть постать реально створила велику, могутню та духовну православну державу, кияни просто мусять відзначити на мапі Києва її ім'я", йдеться у зверненні. Станом на 15:30 вона зібрала 2208 підписів із потрібних 10 тис.

"Місто задекларувало політичну позицію уважно ставитися до петицій, які є інструментом справжнього, непідробного волевиявлення киян. Підробки місто розглядати не збирається", - наголосив чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Радикал" пропонує перейменувати московську ковбасу та російський сир

Раніше на сайті Київради реєстрували петиції про перейменування просп. Степана Бандери, але потрібної кількості реальних голосів киян не набирали. Рішення Київміськради про перейменування Московського проспекту на проспект Степана Бандери набуло чинності 9 серпня.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка пояснили, чому не перейменовуватимуть проспект Степана Бандери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі