середа, 05 квітня 2017 12:48

У Київській обладміністрації відреагували на пікет перевізників

У Київській обладміністрації відреагували на пікет перевізників
Пікет приміських перевізників біля КОДА. Фото: Альона Вершиніна

Управління інфраструктури Київської обладміністрації відреагувало на вранішній пікет приміських приватних перевізників біля адмінбудівлі КОДА. Чиновники повідомили, що розривають договори з підприємцями законно.

Про це повідомила прес-служба обладміністрації, пише "Українська правда. Київ".

"Управління інфраструктури облдержадміністрації виконує рішення суду про перегляд результатів конкурсу. Закон не передбачає альтернатив. Ми відкриті до співпраці, щоб здешевити вартість проїзду, впровадити програму відшкодування проїзду для пільговиків та боротися з нелегальними перевізниками. Але є група автоперевізників, які не бажають працювати в умовах прозорого ринку", - сказали у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди перекрили центральну вулицю міста

Півтори сотні водіїв і власників приміських маршрутів зранку 5 квітня пікетували Київську обласну адміністрацію. Поставили намети й погрожували спалити автобус у центрі міста. Вимагають відшкодовувати перевезення пільговиків. Також боротися з нелегальними перевізниками і розподіляти маршрути на конкурсній основі. Поліція намагалася перешкодити встановленню наметів. Відбулася невелика штовханина з пікетувальниками.

Зараз ви читаєте новину «У Київській обладміністрації відреагували на пікет перевізників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі