четвер, 13 червня 2024 22:10

У Києві жінка впала під потяг. Зачиняли чотири станції метро

У Києві жінка впала під потяг. Зачиняли чотири станції метро
О 21:18 КМДА повідомила , що рух потягів відновили. Фото: metro.kyiv.ua

У Києві станції метрополітену "Поштова площа", "Контрактова площа", "Почайна" і "Тараса Шевченка" увечері, 13 червня, були тимчасово зачинені на вхід для пасажирів.

Про повідомила Київська міська державна адміністрація.

"На станції "Контрактова площа" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликано медиків та правоохоронців", - сказали.

Рух потягів на лінії організовано від станції "Либідська" до станції "Майдан Незалежності" і від станції "Оболонь" до станції "Героїв Дніпра".

О 21:18 КМДА повідомила , що рух потягів відновили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де небезпечно ходити в навушниках

Поліція повідомила, що надзвичайна подія сталася близько 20:40 на станції "Контрактова площа".

За попередньою інформацією, жінка 1985 року народження, перебуваючи на пероні, втратила рівновагу та впала на колію, у той час, коли прибував потяг.

"Поліцейські спільно із працівниками метрополітену та співробітниками ДСНС дістали постраждалу - її з тяжкими травмами лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу", - розповіла поліція.

На будівельному майданчику між станціями метро "Деміївська" - "Либідська" роботи тривають цілодобово. Рух потягів планують відновити "синьою" лінією метро на початку осені, повідомили у Київського метрополітені.

Зараз ви читаєте новину «У Києві жінка впала під потяг. Зачиняли чотири станції метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі