вівторок, 18 серпня 2020 12:01

У Києві відкрили пам'ятний знак на честь Кузьми Скрябіна
5

У Києві 17 серпня, за адресою вул. Порика 7-9, встановили пам'ятний знак в однойменному сквері на честь Андрія Кузьменка, фронтмена гурту "Скрябін".

Про це повідомила Rotary Club Kyiv, яка ініціювала відкриття пам'ятного знаку.

"Цією подією ми розпочали низку заходів із вшанування пам'яті Кузьми в 5 містах, пов'язаних зі співаком - Новояворівськ, Новий Розділ, Самбір, Львів та Київ", - йдеться у повідомленні.

Фото: Rotary Club Kyiv-Sophia (Ukraine)

Ініціативу підтримали КМДА та Київзеленбуд.

На відкритті були присутні родина співака і лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

"Приємно, що родина співака та лідер гурту "Антитіла" також були присутні на відкритті пам'ятного знаку. Тополя готовий долучатись до наших подальших планів вшанування пам'яті Скрябіна та підтримувати дружину Світлану в її роботі над авторськими правами на використання музики Кузьми", - зазначили у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Починають знімати фільм за книгою Скрябіна

Українському співаку Андрієві Кузьменку присвоєно звання Героя України. Відповідний указ у понеділок підписав президент Володимир Зеленський. Лідер гурту "Скрябін" загинув в автокатастрофі в лютому 2015-го.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрили пам'ятний знак на честь Кузьми Скрябіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі