вівторок, 04 листопада 2014 13:45

У Києві на "слов'янський марш" прийшла 1 людина

У Києві на "слов'янський марш" прийшла 1 людина
Фото: tsn.ua

На "слов'янський марш" на столичний Майдан прийшла лише одна людина.

Попри те, що влада Києва не дала дозвіл на проведення маршу на Хрещатику, він був назначений на 12 годину 4 листопада. Організатором виступила партія "СПАС".

Кореспондент Gazeta.ua повідомляє про одного прихильника "слов'янської єдності", який прийшов на акцію. Чоловік провокував людей на суперечки і намагався усім довести, що слов'яни повинні об'єднуватися. Зрештою його забрали співробітники правоохоронних органів.

Натомість на акцію прийшло близько 200 проукраїнських активістів, половина яких є представниками громадської організації "Чесне слово". Молодики готові були будь-що не допустити проведення заходу, можливими були навіть фізичні зіткнення із проросійськими активістами.

Крім того, українські журналісти під час проведення акції у центрі столиці помітили журналістку "LifeNews". Із проханням не називати їх колегами, журналісти вимагали у представниці російських ЗМІ пред'явити акредитацію на роботу в Україні.

Після відмови жінку було передано міліціонерам. Виявилося, що журналістку звати Євгенія, паспорту при собі вона не мала, тому була затримана на 3 години для встановлення особи.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на "слов'янський марш" прийшла 1 людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі