четвер, 03 березня 2016 12:39

У Києві ліквідували надпотужний конвертаційний центр з оборотом $3 млрд

У Києві ліквідували надпотужний конвертаційний центр з оборотом $3 млрд

Під час обшуків у справі великого конвертаційного центру з оборотом $3 млрд вилучили 167 печаток, паспорти і гроші в в рублях, доларах США і євро на загальну суму 487 700 гривень. Про це пише "Сегодня".

Крім звичайного переведення безготівкових коштів у готівку, цей конвертаційний центр виводив валюту за кордон за фальшивими економічними угодами.

Співробітники державної фіскальної служби провели обшуки в квартирах "клієнтів", які скористалися незаконними послугами з конвертації грошових коштів, а також в банківських установах та офісах підприємств реального сектора економіки. Під час обшуків вилучили комп'ютерну техніку, електронні носії інформації, фінансово-господарську документацію "транзитних" та "фіктивних" підприємств, чорнові записи, 161 печаток різних фірм і страхових компаній, документи і паспорти підставних осіб, п'ять печаток банківських установ, а також гроші.

Зараз ви читаєте новину «У Києві ліквідували надпотужний конвертаційний центр з оборотом $3 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі