неділя, 08 травня 2016 18:11

Топ-5 місць відпочинку з басейном біля Києва
5

З 15 травня у Києві офіційно відкриється пляжний сезон. Хто не бажає плавати в річці чи в озерах передмістя - може обрати відпочинкові комплекси. Сайт Gazeta.ua обрав найближчі до столиці 5 комплексів зі СПА-процедурами.

Grand Admiral Resort & SPA

Автор: elegant-travel.com.ua
 
Готель знаходиться в місті Ірпінь, в 20 хвилинах їзди від центру Києва. Розташований у лісі. Має площу в кілька гектарів. Тут є три басейни, сауни і фітнес-центр, тенісні корти, ресторан. Вартість абонемента в басейн на цілий день у будні - 650 грн, у вихідні - 1000 грн. Також є готель, доба в ньому коштує від 3 тис грн. Заняття з аквааеробіки та у тренажерному залі - 150 грн. Пробне тренування з тенісу - 100 грн.

Для дітей є дитяча розважальна зона, творчі майстерні, уроки англійської, на вихідних – анімація. Одне заняття у творчій майстерні або з англійської коштує 150 грн.

Готельний комплекс "Пуща Лісова"
Автор: hotelpanukraine.com
 
Готельний комплекс "Пуща Лісова" знаходиться в 12 км від Києва у сосновому борі. Біля озера є власний пляж. Тут є фітнес-центр, критий басейн, тренажерний зал, спортивний майданчик. Також банний комплекс: російська, фінська і турецька лазні. У СПА-центрі пропонують косметичні процедури. Можна скористатись солярієм, гідромасажною ванною, інфрачервоною капсулою, масажем та перукарнею.

Додатково пропонується прокат велосипедів, тир і настільний теніс, пейнтбол, прокат квадроциклів.

Готель коштує від 650 грн. Вартість відвідування басейну та фітнес центру – 85 грн за годину.

База відпочинку "Фортуна Клуб"
Автор: kiev.rated.ua
 
"Фортуна клуб" - база відпочинку на Десні, в 20 хвилинах їзди від Києва. Тут є власний вихід до озера, сауна, ресторан, басейн, СПА-центр, тренажерний зал та більярдний зал. Також - майданчик для пляжного волейболу. Сауна коштує 200 грн за годину.

Для дітей на території бази є дитячий майданчик, а у ресторані – дитяче меню. Є номери різних категорій, найдешевший коштує від 650 грн за добу.

Туристично-оздоровчий комплекс "Гончарі"
Автор: gonchari.com.ua
 
Туристично-оздоровчий комплекс "Гончарі" в Дибинці під Богуславом розташований у соснову лісі поруч з річкою Рось Можна порибалити в ставку. Є аквазона з двома басейнами: критим і відкритим, лежаки, сауна і джакузі. Пропонують піші та велосипедні прогулянки, прогулянки на конях, пейнтбол, екскурсійні поїздки.

Ціни на номери у "Гончарах" – від 580 грн за добу.

Центр психологічного і тілесного відродження "Оріяна"
Автор: oriyana.org
 
Центр розташований поруч з лісом і озерами, в 20 хвилинах від столиці. Можна замовити послугу трансферу від м Житомирська – 180 грн.

Пропонують консультації психолога - від 400 грн, астролога - від 500 грн та ауродіагноста.

На території знаходиться СПА-комплекс, фітобочки, чан і басейн, готель та ресторан. Номери у готелі коштують від 1100 грн за добу. Одна година у бані або послуга фітобочок – 200 грн, у чані – 600 грн.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 місць відпочинку з басейном біля Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі