пʼятниця, 28 серпня 2020 16:04

Тому що осінь: у метро пояснили гігантську чергу біля станції Вокзальна

У київському метрополітені пояснили причину гігантської черги до станції метро Вокзальна. Як з'ясувалося, пасажирський колапс виник через те, що люди почали користуватися приміськими електричками та масово повертатися в столицю на роботу і навчання.

Автор: КП "Київський метрополітен"
  Через масове повернення людей в столицю, утворилась довжелезна черга
Через масове повернення людей в столицю, утворилась довжелезна черга

"Станцію Вокзальну ніхто не закривав на вхід для пасажирів. Люди приїхали на вокзал на приміській електричці, а потім поступово заходили в метро. Почався осінній пасажиропотік, коли люди масово приїжджають до Києва на роботу і навчання. Багато пасажирів сиділи на карантині й вже забули, як користуватися метро, автоматами з продажу квитків", – розповіла Наталія Макогон, заступниця начальника столичного метрополітену для "Сьогодні".

Однак порушень карантинних вимог у вестибюлі станції не було. Пасажири дотримувалися соціального дистанціювання.

"Люди заходили, купували квитки та проходили далі до ескалатора – вестибюль був вільний. Багато хто купували проїзні, поповнювали поїздки, що уповільнювало процес їх проходу на станцію", – додала Макогон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажирський колапс: рекордну чергу біля метро Вокзальна зняли очевидці

Київський метрополітен запустив артпоїзд із правилами безпечного безготівкового розрахунку. В такий спосіб столична підземка приєдналась до Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству.

Зараз ви читаєте новину «Тому що осінь: у метро пояснили гігантську чергу біля станції Вокзальна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі