вівторок, 21 жовтня 2008 17:37

Тепло у Києві обіцяють до кінця тижня

У вівторок компанія "Київенерго" оголосила про початок опалювального сезону в столиці. Про це на прес-конференції у вівторок повідомив новий керівник компанії Едуард Соколовський, 36 років.

— Від сьогоднішнього дня тепло з"явиться у квартирах усіх районів, — каже він. — У вівторок опалюватимуть 925 будинків. Щодня кількість збільшуватимемо на 15 відсотків. Таким чином, за тиждень у всіх квартирах міста буде тепло.

Новий керівник компанії додав, що "неправильно" вирішувати проблеми дохідності "Київенерго", підвищуючи тарифи для населення. За його словами, компанія подала мерії розрахунки тарифів на нагріту воду. А підвищать тарифи чи ні, вирішуватиме міська влада. Соколовський повідомив журналістам, що компанія може розрахуватись із боргами, якщо міський бюджет виділить енергетикам дотації. Якщо такого не станеться, то тарифи для городян доведеться підвищити майже удвічі, на 92%. Тиждень тому такі два варіанти виходу компанії з кризи неплатежів запропонувала депутатська комісія, яка вивчала господарську діяльність "Київенерго". Збиток компанії за дев"ять місяців 2008-го становить 278 млн грн. За 2007 рік він сягав 25 млн.

У столиці є 16 196 будинків, у які "Київенерго" має подати тепло до кінця тижня.

Зараз ви читаєте новину «Тепло у Києві обіцяють до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі