вівторок, 07 листопада 2017 19:15

Столиця готується до свят. Центр міста прикрашають гірляндами

Столиця готується до свят. Центр міста прикрашають гірляндами
Перші новорічні прикраси з'явилися на вулицях Києва. "Сегодня"

У Києві на вул. Богдана Хмельницького вже почали підготовку до Нового року. Над проїзною частиною дороги повісили новорічні гірлянди.

Про це повідомляє "Сегодня"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українці відпочиватимуть на Новий рік

"Тема цього року - світло і радість, і все буде пов'язано з різними відтінками. Відкриється свято фестивалем ілюмінації, які ми проведемо в перший раз. У сквері на Володимирському проїзді будуть Представлені 20-25 унікальних арт-об'єктів з новорічними мотивами - з Франції, Греції, Польщі, інших країн і звичайно ж наші ", - розповів куратор проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький.

Київська міська адміністрація витратить 150 тис. грн на організацію новорічно-різдвяних свят на Софійській і Михайлівській площах. Ця сума закладена у бюджеті Києва на 2017 рік. Новорічну ялинку привезуть в Київ 3 грудня. Її встановлять на Софійській площі. Претендентами є дтри дерева - 25, 26, 30 метрів. Ялинку прикрасять ліхтариками, які щодня змінюватимуть колір.

Зараз ви читаєте новину «Столиця готується до свят. Центр міста прикрашають гірляндами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі