понеділок, 02 вересня 2013 13:43

Столичні маршрутчики позиваються до столичної влади за махінації з конкурсом

Столичні маршрутчики позиваються до столичної влади за махінації з конкурсом
Фото: mydim.ua

Зовсім скоро на двадцяти напрямках в Києві можуть зникнути маршрутки. Міська влада не провели конкурс і тепер перевізники поза законом. Водії загрожують влаштувати страйк.

Влада столиці хоче маршрутки на цих напрямках замінити великими комфортабельними автобусами. Поки що, правда, у них немає достатньої кількості транспорту. Проте вони не будуть узаконювати приватних перевізників - 24 напрями навіть не були винесені на конкурс. За словами першого зама департаменту транспорту Івана Шпильового, на багатьох  маршрутах просто не готові документи. Але перевізники стверджують, що влада їх обдурила.

"Перевізник, що працює на маршрутах № 442 та № 442-Б, підготував потрібні документи, але на конкурс його все одно не допустили, мовляв, документа не бачили. Те ж саме відбулося і з іншими. Всі недопущені перевізники складають позови і подаватимуть до суду, а якщо не допоможе - будуть влаштовувати страйк, як зробили маршрутники Київської області ", - сказав президент Асоціації перевізників Києва Валерій Липецький.

Зараз ви читаєте новину «Столичні маршрутчики позиваються до столичної влади за махінації з конкурсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі