вівторок, 28 липня 2015 12:08

Столична влада оцінила роботу районних держадміністрацій

Столична влада оцінила роботу районних держадміністрацій
Фото: nbnews.com.ua

За результатами відкритого рейтингу районів від КМДА за перше півріччя 2015 року найвищу оцінку діяльності керівництва отримала Святошинська райдержадміністрація.

Друге й третє місце у рейтингу посіли Шевченківська та Голосіївська відповідно. Цікаво, що Святошинський район утримує лідерство з початку року, хоча традиційно посідав останні місця. 

Ефективність діяльності керівництва РДА Києва аналізується за 21 показником. Серед них: кількість реалізованих побажань киян щодо благоустрою міста, показник виконаних звернень щодо діяльності ЖКГ, індекс задоволеності громадян з питань споживчих ринків та інші. До переліку критеріїв входить навіть кількість демонтованих МАФів та висаджених квітів.

Окрім офіційної статистики, рейтинг враховує також кількість звернень до контактного центру 1551.

Очільник району Ілля Сагайдак такі результати пояснює докорінно зміненими стандартами роботи та сучасним менеджментом, що дозволило вирішити чимало завдань:

"Святошинський район першим провів реформу ЖКГ, завдяки чому ми вийшли з боргової ями та отримали замість десятків мільйонів збитків щомісячне позитивне сальдо у 1,5 млн гривень на місяць. Район єдиний запустив нову аварійну службу, повністю забезпечену новенькими автомобілями, технікою, інвентарем та формою. Ми відкрили сучасні парки-сквери та спортивний workout-комплекс, встановили більше двох десятків нових дитячих майданчиків, відкрили два дитячих садки та багато іншого."

До речі, новий лідер рейтингу в травні також отримав найпрестижнішу нагороду - кубок з благоустрою Києва. Попередні роки в перших лавах були центральні Шевченківський та Печерський райони, спальний Святошинський стабільно перебував у хвості.

Ілля Сагайдак додає: "Професійний досвід з одного боку та розуміння потреб мешканців з другого дозволяє вирішувати проблеми району послідовно та досить швидко. Кожного дня ми зустрічаємося з людьми, уважно слухаємо зауваження та скарги, пришвидшуємо виконання доручень та інформуємо про проведені роботи. Звичайно, ми ще далекі від ідеалу, але щоденно прагнемо до нього".

Gazeta.ua стежитиме за змаганням райадміністрацій та покращенням життя киян і надалі. Усі охочі можуть самостійно знайомитися з розгорнутими звітами на офіційному сайті КМДА.

Зараз ви читаєте новину «Столична влада оцінила роботу районних держадміністрацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі