четвер, 14 квітня 2011 20:41

Станцію метро "Шулявська" перекрила міліція

Станцію метро "Шулявська" перекрила міліція

Близько 20-00 станцію метро "Шулявська" оточили службові машини МНС та міліції, повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Наразі всі входи та виходи перекриті. У зв'язку з цим на дорогах з'явились затори.

Нагадаємо, сьогодні закрили для входу та виходу станцію метро "Університет".  Зовні розташувались декілька десятків працівників правоохоронних органів. Вони були озброєні та в бронежилетах.

На бульварі Шевченка біля станції також стояла "Газель" Міністерства надзвичайних ситуацій, пожежники та швидка допомога.

Потяги на станції не зупинялись. Пасажири були евакуйовані після того, як працівник міліції помітив о 17-40 підозрілий пакет. Начальник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук припустив, що "скоріше за все, це чийсь злісний жарт".

У прес-центрi СБУ підтвердили виявлення підозрілого пакету і повідомили, що на місці працюють фахівці СБУ і вибухо-технічного підрозділу МВС.

Зараз ви читаєте новину «Станцію метро "Шулявська" перекрила міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі