субота, 16 грудня 2017 10:22

Співробітники столичної піцерії побили своїх клієнтів
5

Фото: Дмитро Коротчин

У центрі Києва 16 грудня нічний поїдання піци закінчилося бійкою.

Конфлікт стався близько 3:10 в ресторані SoloPizza на вулиці Хрещатик, 12. На піцу прийшли молода пара з іще однією дівчиною. Під кінець відпочинку вони посварилися з директором закладу. Завідувач почала на них кричати і обзивати, після чого за допомогою офіціантів компанію молодих людей викинули із закладу.

На цьому співробітники закладів громадського харчування не зупинилися, а продовжили бити двох дівчат і хлопця прямо на вулиці Хрещатик. Свідками бійки стали таксисти, які чергували неподалік. Вони зняли на відео процес побиття і викликали поліцію. Після дзвінка правоохоронцям співробітники закладу закрилися в ресторані.

Як розповів потерпілий хлопець, він захищав свою дружину від завідувачки піцерії і її співробітників. За його словами, конфлікт почали співробітники адміністрації і з незрозумілої йому причини напали на них усередині закладу. Хлопець зазначив, що за рахунком вони розплатилися.

У подружжя видно сліди побоїв на обличчі. Хлопець також скаржився на біль в області грудної клітини, а його дружина на нирки.

Читайте також: Директор школи побила до крові школяра

На місце прибули медики для надання допомоги і патрульні для фіксації правопорушення. Працівники Solo Pizza так і не вийшли для дачі пояснень.

Зараз ви читаєте новину «Співробітники столичної піцерії побили своїх клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі