субота, 22 жовтня 2022 00:15

Сонна білка у київському парку приймала "сонячні ванни": яскраві фото
7

Білка у столичному парку раділа сонцю
Фото: УНІАН
Білка у столичному парку раділа сонцю
Білка у столичному парку раділа сонцю
Білка у столичному парку раділа сонцю
Білка у столичному парку раділа сонцю

У київському парку фотограф зняв сонну білку, яка ловила сонячні промені.

Кадри з рудою зроблені ще до похолодання, пише УНІАН.

На світлинах можна побачити, як тварина дрімає в залитому сонцем осінньому парку. Також фотографу вдалося зазняти момент, коли білка тримала горіх.

"Поки Україну знову накрило похолодання з дощами, ми вирішили поділитися фоторепортажем з парку Києва, де ледача білочка днями ловила теплі промінчики сонця. Ви просто подивіться, яка вона мила", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф у Чорнобильській зоні зробив "унікальні світлини": кадри грайливого хижака

Цьогоріч Україні синоптик Стас Щедрін прогнозував два бабиних літа. Перше – вже завершилося. Тривало майже до середини жовтня. Друге бабине літо можливе в перших числах листопада. За словами Щедріна, у листопаді в Україні теж очікується потепління та мінімум дощів.

Синоптики прогнозують, що зима в Україні цього року буде досить теплою. При цьому очікується, що січень 2023 року буде найхолоднішим місяцем, натомість у грудні 2022 температура коливатиметься близько 0°С.

Субота, 22 жовтня, в Україні мине без опадів. Неділя очікується з дощами. Температура повітря найвищою буде вихідними на заході й півдні України, протягом дня +12...18°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

У Києві 22 жовтня буде сухо. А от 23 жовтня очікуються дощі, які в другій половині дня неділі припиняться. Температура повітря у столиці передбачається максимально +10...13°С, з понеділка потепліє до +14...16°С.

Зараз ви читаєте новину «Сонна білка у київському парку приймала "сонячні ванни": яскраві фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі