середа, 18 листопада 2020 15:58

ЗМІ показали чергу катафалків із жертвами Covid-19 біля столичного моргу
4

Біля морга, розташованого на території Київської клінічної лікарні №3, щодня стоїть велика кількість катафалків.

Серед померлих переважно люди, які хворіли на коронавірус, пише Obozrevatel з посиланням на слова лікаря медзакладу.

Фото: Оbozrevatel

"До нашої лікарні привозять людей із Деснянського та Дніпровського районів столиці. Покійників показують родичам перед тим, як віддати, та одразу ж забивають труни – прощатися з покійними забороняється. Звичайно, там не тільки померлі від коронавірусу, а й з іншими хворобами. Тут діє 2 морги – комунальний та приватний. Там теж постійно забирають покійних", – розповів лікар на правах анонімності.

За його словами, кількість хворих, яких привозять у медзаклад, зростає. У найближчий тиждень планують перевести лікарню в режим приймання лише Covid-хворих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не брав кисень, бо беріг для сина: розповіли трагічну історію чоловіка, якого убив Covid-19

"Лікарям важко, але вони поки що справляються. Кисню іще теж вистачає. Якщо говорити про забезпечення ліками, то не секрет, що люди все ж змушені деякі купувати самі, і не завжди це дешеві медикаменти", – резюмував лікар.

Минулої доби у Києві померли 23 хворих на коронавірус. Загалом жертвами Covid-19 стали 1013 киян за час пандемії. Одужали в столиці 430 людей. Усього коронавірус подолали 19 556 жителів Києва.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ показали чергу катафалків із жертвами Covid-19 біля столичного моргу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі