середа, 29 квітня 2020 15:15

Скільки киян перебувають на самоізоляції: Кличко назвав дані

Скільки киян перебувають на самоізоляції: Кличко назвав дані
Понад 52 тис. киян перебуває на самоізоляції. Фото: limon.postimees.ee

У Києві понад 52 тис. осіб перебувають на самоізоляції.

Такі дані передали до Моніторингового центру з протидії розповсюдженню Covid-19 для контролю за режимом ізоляції, повідомив під час брифінгу столичний міський голова Віталій Кличко.

"Хочу нагадати, що продовжує працювати Моніторинговий центр з протидії розповсюдженню Covid-19, який ми створили у столиці. Усього до центру для контролю за режимом самоізоляції передали інформацію про понад 52 тисяч киян. Із них майже 47 тисяч - особи, що повернулися в Україну з-за кордону із 11 березня. Інші - кияни, що лікуються вдома або контактували з хворими і теж повинні перебувати на самоізоляції", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київ прилетіли 42 тис. захисних костюмів для медиків

На сьогодні до здійснення фізичного контролю за дотриманням самоізоляції залучені також працівники Муніципальної охорони.

"Контроль за тим, чи дотримується людина правил самоізоляції, здійснюється у вибірковому порядку і поєднується із дзвінком телефоном та контролем геолокації за допомогою чатботу", - додав він.

У Києві 28 квітня лабораторно підтвердили 43 випадки захворювання на коронавірус. 1 особа померла. 27 квітня фіксували 78 інфікованих. Загальна кількість хворих на коронавірус у столиці збільшилася до 1341 людини, 24 померли, 69 одужали.

Зараз ви читаєте новину «Скільки киян перебувають на самоізоляції: Кличко назвав дані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі