вівторок, 23 січня 2024 07:29

Росіяни обстріляли ракетами Київ: палають авто, надходить інформація про поранених
Оновлено

Росіяни обстріляли ракетами Київ: палають авто, надходить інформація про поранених
Фото: Pexels

Росіяни атакували ракетами Святошинський район Києва.

Загорілися припарковані автомобілі, повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

"Деталі з'ясовуються. Оперативні служби слідують на місце", - вказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли ще тіла: у Києві зросла кількість жертв російських ракетних ударів

У столиці триває повітряна тривога. Необхідно перебувати в укриттях.

Перед цим повідомляли, що у Києві працювала ППО.

ОНОВЛЕНО 7:35:

Внаслідок ракетного удару у Святошинському районі: зафіксовано загоряння припаркованих автомобілів, попередньо, є пошкодження дитячого садочка, попередньо, є пошкодження одного будинку, повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

"Вже відомо про одного пораненого. Інформація уточнюється. Оперативні служби слідують на місце. Повітряна тривога триває. Перебувайте в укриттях!", - написав Попко.

ОНОВЛЕНО 7:40:

Одного постраждалого госпіталізували медики в Соломʼянському районі, повідомив в Telegram міський голова Києва Віталій Кличко.

"Загоряння в кількох квартирах житлового будинку в Соломʼянському районі. Екстрені служби прямують на місце. У Печерському районі гасять пожежу в нежитловій будівлі.
Інформація про влучання в дитсадок у Святошинському не підтвердилася. Поруч з приміщенням закладу палають автівки", - уточнив Кличко.

Увечері 6 січня росіяни обстріляли Покровський район Донецької області - загинули 11 осіб, серед них п'ятеро дітей. Отримали поранення ще вісім людей.

Основний удар прийшовся по Покровську і Рівному Мирноградської громади. Зокрема, у Покровську внаслідок обстрілу повністю знищено два приватні житлові будинки.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обстріляли ракетами Київ: палають авто, надходить інформація про поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі