понеділок, 17 липня 2017 19:15

Батьки везли дитину у відкритому багажнику. Реакція соцмереж

Батьки везли дитину у відкритому багажнику. Реакція соцмереж
Дитина їхала у відкритому багажнику. Фото: dtp.kiev.ua

У Києві очевидці помітили легковий автомобіль, що їхав по Дніпровській Набережній із відкритими дверима багажника. У багажнику сиділа дитина, тримаючи велосипед.

Відео опублікував сайт dtp.kiev.ua.

Автомобіль рухався на швидкості приблизно 80 кілометрів на годину.

Користувачів мережі шокувало побачене.

"Жесть", "Та це нормально, че ви нудите?", "Ну це вже чітка стаття! навіть на підставі цього фото, алле, міліція? "," Може є запасна дитина?", "Я особисто за позбавлення прав в цьому випадку! Штраф мозок не полікує!", - відзначають вони.

"Так це ж зараз модно - не тримати дітей за руку біля дороги (важливіше по телефоном тріпатися), не стежити на дитячому майданчику. Поки дитину качелею по голові не стукне. А про самокати біля доріг взагалі молчу. Такое враження, що батьківський інстинкт оберігати своє дитя, просто вичерпався", - написала Марія Стельмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дитина не давала спати" - з'явилися подробиці вбивства матір'ю 2-місячного сина

Торік 6 листопада увечері в столиці на просп. Шухевича (Ватутіна) сталася смертельна ДТП. За попередньою інформацією, батько з сином "на спір" перебігали дорогу в невстановленому місці, навпроти Sky Mall. Батько загинув на місці інциденту. Дитина вночі померла в реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Батьки везли дитину у відкритому багажнику. Реакція соцмереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі