пʼятниця, 13 грудня 2013 11:16

Попов – Центри адмінпослуг дозволяють створити нові робочі місця

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов відвідав Центр надання адміністративних послуг Деснянського району. Як повідомила прес-служба КМДА, Попов проінспектував роботу Центру, в якому надаються адміністративні, дозвільні та консультативні послуги.

"Деснянський район першим у Києві розмістив в одному приміщенні цілу низку служб. Людям стало набагато зручніше отримувати послуги. В одному приміщенні людина може отримати загальногромадянський та закордонний паспорт, витяг з Державного земельного кадастру, статистичні довідки, зареєструвати рухоме та нерухоме майно. Окрім цього, відкриття такого центру дозволило київській владі створити нові робочі місця на виконання соціальних ініціатив Президента України", — зазначив Олександр Попов.

Голова КМДА поспілкувався з відвідувачами та співробітниками Центру та констатував злагоджену роботу всіх структурних підрозділів та територіальних представництв, які забезпечують надання адмінпослуг на належному рівні.

Як повідомляє прес-служба КМДА, у Центрі надання адміністративних послуг працюють представники 10 структурних підрозділів та управлінь Деснянської райдержадміністрації, державні адміністратори та реєстратори, які надають 77 адміністративних, дозвільних та консультативних послуг мешканцям району. Лише за 2013 рік було надано близько 64 тисяч адміністративних послуг.

Зараз ви читаєте новину «Попов – Центри адмінпослуг дозволяють створити нові робочі місця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі