субота, 03 березня 2018 04:40

Поліцейські затримали киянина, який організовував нарковечірки по всій Україні

Поліцейські затримали киянина, який організовував нарковечірки по всій Україні
Поліцейські затримали наркоділка. Фото: Укрінформ

Отримавши оперативну операцію щодо проведення нарковечірок у різних регіонах України, працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі співробітниками СБУ затримали чотирьох осіб, причетних до збуту наркотиків.

Під час відпрацювання інформації на виїзді зі столиці правоохоронці зупинили "Мерседес", у салоні якого виявили марихуану, екстазі та амфетамін, повідомляє 1NEWS.

Встановлено, що організатор – раніше судимий 26-річний киянин, створив групи у соціальних мережах, які спеціалізувалися на організації нарковечірок на території всієї України.

Після переказу грошей на банківський рахунок спільноти зловмисник винаймав елітне житло, замовляв алкоголь та, імовірно, збував там наркотики і психотропні речовини. У правоохоронців є всі підстави вважати, що, крім нього, збутом заборонених речовин можуть займатися двоє чоловіків, 1994 та 1986 років народження, та жінка, 1996 року народження.

У них працівники поліції вилучили 30 грамів марихуани, 50 грамів амфетаміну та 8 таблеток екстазі.

Усі учасники збиралися у центрі Києва, після чого їх завозили в орендовані для зустрічей маєтки. Дорогою до місця вечірки правоохоронці перехопили мікроавтобус, у якому перебували молоді люди у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські затримали киянина, який організовував нарковечірки по всій Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі