вівторок, 06 липня 2021 09:29

Побиття учня з інвалідністю: як покарають учительку

Побиття учня з інвалідністю: як покарають учительку
У березні цього року вчителька побила першокласника, який перебуває на інклюзивній формі навчання. Фото: скріншот з відео

У понеділок, 5 липня, повідомили про підозру вчительці столичної школи, яка побила учня з аутизмом.

Про це інформує Київська міська прокуратура.

"Повідомили про підозру в скоєнні кримінального проступку класному керівнику першого класу однієї зі столичних шкіл за фактом завдання умисного удару малолітньому учню", – ідеться в повідомленні.

За скоєне жінці загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи до 200 год. Можливі виправні роботи до одного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уберегти дитину від аутизму на етапі вагітності

Інцидент стався в інклюзивному класі школи №58 у Києві, де навчаються двоє дітей з інвалідністю. Учителька грубо штовхала й неодноразово била хлопчика з аутизмом. Усе відбувалося на очах в учнів. Таке в навчальному закладі начебто відбувається не вперше. Усе стало відомо, коли асистент учителя надіслав відео матері дитини. У мережі його оприлюднили лише в червні, але кричущий випадок стався в березні 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Побиття учня з інвалідністю: як покарають учительку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі