середа, 16 листопада 2022 14:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Під час тривоги діти принесли до школи збиту під Києвом ракету

Під час тривоги діти принесли до школи збиту під Києвом ракету
Повідомлення на лінію 102 надійшло від директора школи у самий розпал російського масованого обстрілу. Фото: t.me/andrii_nebytov

На Київщині в Бучанському районі 15 листопада діти під час повітряної тривоги знайшли біля школи збиту ракету. Вони принесли її до навчального закладу, щоб показати друзям.

Безвідповідальність працівників школи могла закінчитися трагедією, адже діти перебували на вулиці під час тривоги, повідомив 16 листопада глава поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Повідомлення на лінію 102 надійшло від директора школи у самий розпал російського масованого обстрілу. І батьки, і вихователі, і адміністрація навчальних закладів беззаперечно несуть відповідальність за життя і здоров'я наших дітей", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по столиці: Кличко розповів про смертельні наслідки

У вівторок, 15 листопада, російські окупанти завдали масованих ракетних ударів по території України.

Повідомляли про вибухи у Харкові, Кривому Розі, Вінниці, Львові, Рівному, Житомирі, Хмельницькому, Полтаві, Кропивницькому, Кривому Розі та прилеглих до цих міст областях. Цього ж дня окупанти обстріляли Київську область та столицю України.

Українська ППО збила 70 із 90 випущених російськими терористами ракет.

Але є ворожі влучання – пошкоджено 15 об'єктів енергетичної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Під час тривоги діти принесли до школи збиту під Києвом ракету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі