середа, 06 грудня 2017 10:02

Перший заступник Кличка подав у відставку

Перший заступник Кличка подав у відставку
Причини звільнення у Геннадія Пліса "суто особисті". Фото: "КиевВласть"

Перший заступник голови Київської міськадміністрації Геннадій Пліс написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба КМДА.

"Геннадій Пліс звернувся до мене, що хоче звільнитися за особистими обставинами. Заяву я поки що не підписав. Він пішов у відпустку. Обов'язки першого заступника голови КМДА зараз виконує Микола Поворозник", – сказав Кличко.

Причину звільнення Геннадій Пліс не називає.

"Розкривати причини такого рішення не буду. Єдине, що можу сказати – вони суто особисті. Що стосується моїх планів на майбутнє, то про це поки рано говорити, я сам ще нічого не вирішив", – сказав чиновник виданню "Киеввласть".

Якщо Геннадій Пліс за час відпустки не відмовиться від бажання про відставку, мер запропонує йому посаду радника Київського міського голови, йдеться в повідомленні прес-служби.

Претензій до роботи Геннадія Пліса немає, - наголосив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син чиновника придбав житло за 16 грн

Пліс був призначений на посаду першого заступника голови КМДА в січні 2016 року. До цього очолював Департамент фінансового контролю та аудиту Київської міської державної адміністрації, з жовтня 2014-го. У разі звільнення Геннадія Пліса у Віталія Кличка залишиться 6 заступників: Дмитро Давтян, Петро Пантелеєв, Микола Поворозник, Олексій Резніков, Олександр Спасибко та Ганна Старостенко.

Зараз ви читаєте новину «Перший заступник Кличка подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі