неділя, 30 липня 2006 17:59

Перекинулася вантажівка, загинув водій

  Шосе на Заболотного очищували від аварії цілий день
Шосе на Заболотного очищували від аварії цілий день

Минулої п"ятниці о 6.30 ранку на вулиці Академіка Заболотного сталася страшна аварія.

Водій вантажівки "Івеко", що належить підприємству з Словаччини, не дотримався правил дорожнього руху на під"їзді до Столичного шосе і суттєво перевищив швидкість на складній ділянці, де висить знак обмеження швидкості "50".

Спершу вантажне авто з напівпричепом перекинулося на бік, а потім  перевернулося догори колесами. При цьому навантажене "Івеко" протягло по асфальту не менше 30 метрів. Машина знесла бетонний відбійник, встановлений на обочині, і лише після цього зупинилася.

У кабіні їхали двоє — батько й син. Машиною керував 50-річний житель Закарпаття, а його 20-річний син у той час спав у спальному відділенні. Удар був настільки сильним, що кабіну вантажівки сплюснуло, як бляшану консерву. Водій загинув одразу ж на місці трагедії. Аби вийняти тіло мертвого чоловіка, рятувальникам довелося розрізати метал спеціальними ножицями. Син вижив, але пережив страшний нервовий стрес і шок. Даішники кажуть: якби молодий чоловік на час аварії сидів поруч із батьком, то точно загинув би.

— Ми зараз установлюємо, куди саме їхала вантажівка та хто її власник. Бо після аварії не залишилося жодних документів. Будемо викликати власника, аби він дав пояснення, — сказали "ГПУ" в прес-службі ДАІ Києва.

Вантажівка везла металеві будівельні конструкції.

Зараз ви читаєте новину «Перекинулася вантажівка, загинув водій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі