четвер, 14 грудня 2023 23:40

Пасажири київського метро будуть отримувати компенсацію за пересадку на "Либідській"

Пасажири київського метро будуть отримувати компенсацію за пересадку на "Либідській"
Кияни будуть отримувати компенсацію за пересадку на метро "Либідська". Фото: Укрінформ

Пасажири київського метро будуть отримувати компенсацію вартості проїзду за вимушену пересадку на наземний транспорт на станції "Либідська".

Київська міська рада на засіданні в четвер, 14 грудня, ухвалила відповідне рішення, повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Під час поїздки потрібно буде провалідувати транспортну карту на кожній пересадці. Уночі зайві поїздки повертатимуться на картку. Тож пасажир, проїхавши наземним транспортом і метро, платитиме лише за одну поїздку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному метро запустили "човниковий поїзд" між станціями Теремки та Деміївська

Система повернення запрацює в понеділок, 18 грудня.

"Кияни отримуватимуть компенсацію поїздок за пересадку на автобуси і тролейбуси через закриті щість станцій "синьої" гілки метро. Маршрут із Теремків до будь-якої іншої станції метро, як і раніше, коштуватиме 8 грн," - йдеться в повідомленні.

8 грудня у Києві закрили ділянку синьої гілки метро між станціями Деміївська і Теремки через аварійний стан тунелю. На стелі тунелю на цій ділянці помітили нові тріщини, у тунель протікає вода

Потяги ходять між станціями Героїв Дніпра - Либідська.

У КМДА повідомили, що від Теремків до Либідської ходитимуть 77 автобусів і 20 тролейбусів. Інтервал руху автобусів і тролейбусів не повинен перевищувати 3 хвилини.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири київського метро будуть отримувати компенсацію за пересадку на "Либідській"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі