понеділок, 09 жовтня 2006 17:30

Особняк на Трухановому затонув через понтон

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Зсунувшись у воду дім підім’яв під себе й затопив два катери
Зсунувшись у воду дім підім’яв під себе й затопив два катери

Кілька днів підряд кияни мало шиї собі не викручують, спостерігаючи з вікон тролейбусів і маршруток за напівзануреним у воду красивим будиночком.

Таке враження, що дерев"яна будівля, зведена на понтоні біля берегової смуги парку Дружби Народів (Труханів острів), сама по собі сповзла у воду і затонула. З Московського мосту видно, як робітники демонтують хатинку на воді, знімають з даху зелений пластиковий настил, швидко розбирають стіни.

Насправді ж двоповерховий особнячок опинився у воді через те, що тріснув понтон, на якому стояла вся конструкція. Тепер мають замінити як понтон, так і весь будинок. Навколо нього встановлені столики з пляжними парасольками, тому здається, що раніше в будиночку працював ресторан чи кафе. Але насправді особняк належить приватній особі, його побудували на березі Десенки два з половиною роки тому. Всередині в будинку є дві кімнати, кухня й маленька сауна, він підключений до електромережі.

Кому саме належить будинок, "ГПУ" дізнатися не вдалося. Рибалки кажуть, "далеко не останній у Києві людині", яка, мовляв, раніше працювала в правоохоронних органах.

Господар хотів замінити будиночок на більший наступної весни. Але тепер змушений з нуля ставити новий понтон та будівлю на ньому. Кажуть, днями ще кращий і більший за розмірами дерев"яний особнячок привезуть із Закарпаття. До зими його повинні встановити.

Зараз ви читаєте новину «Особняк на Трухановому затонув через понтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі