вівторок, 14 січня 2014 19:27

Спецтема: Євромайдан-2013

Однієї зі зниклих на Майдані під час розгону 30 листопада не існує - МВС

Однієї зі зниклих на Майдані під час розгону 30 листопада не існує - МВС
Фото: newsradio.com.ua

У міліція заявляють, що дівчини на ім'я Інна Григорян, яка вважалася третьою зниклою після розгону мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада, не існує. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Правоохоронці встановили, що людини з такими персональними даними не існує. Кримінальне провадження було закрите у зв'язку зі встановленням відсутності події кримінального правопорушення", - пояснили в міліції.

Правоохоронці й досі розшукують двох осіб, які вважаються зниклими. Окрім того, у відомстві запевнили, що 54-річний вінничанин, якого також шукають, зник влітку 2013 року.

"Пошук цього громадянина як одного з учасників "євромайдану" обумовлений тим, що його дружина при перегляді телевізійних новин про події на Майдані Незалежності побачила людину, схожу на її зниклого чоловіка", - пояснили в міліції.

Також в МВС повідомили, що мають інформацію про те, що 15-річний хлопець з Черкащини, якого шукають за заявою матері, живий і може знаходитися в Києві. Зараз його також шукають.

Нагадаємо, у відповідь на запит депутата "Батьківщини" Геннадія Москаля, направлений у грудні 2013 року, МВС повідомляло, що досі розшукує Олега Бровка, Інну Григорян та Анатолія Шинкарука.

Зараз ви читаєте новину «Однієї зі зниклих на Майдані під час розгону 30 листопада не існує - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі