пʼятниця, 10 серпня 2012 11:59

На страйк маршрутників навідалися "беркутівці"

На страйк маршрутників навідалися "беркутівці"
Пасажирів про страйк попередили напередодні. Фото: newsmarket.com.ua

Близько 80 маршруток стоять на Окружній дорозі в Києві. Від Академмістечка до Борщагівки — затори. Це водії маршруток протестують проти губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка.

"Зранку нас спинили близько 7-ї години. Це були працівники ДАІ, сказали, що далі не пустять", -розповів Юрій Слінченко, водій маршрутки з міста Вишневе. - Це тільки 15% зараз приїхало на акцію. Якщо губернатор не піде нам на зустріч, то вийдуть всі. І тоді Окружна стане."

Слінченко пояснює, що 7 серпня відбувся тендер на якому Присяжнюк віддав незрозумілим фірмам їхні маршрути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водіїв маршруток не пускають до Києва на санкціонований страйк

"Ми вчора всіх пасажирів попередили, що будемо протестувати. Думаю, що добиратися їм сьогодні на роботу в Київ було дуже важко."

Маршрутки припарковані вздовж узбіччя, на деяких приклеєні плакати "Підприємці міста Вишневе: "губеронатор" ти нас дістав", "Анатолій Присяжнюк - "губернатор Камчатки"! Свавілля, хабарництво, кумовство, грабіж. Що ще ти вигадав для наших родин?"

Через цю акцію половина жилого масиву Борщагівка теж стоїть у заторах.

Об 11.30 співробітники "Беркута" силою запхали в УАЗік правозахисника Богдана Хмельницького і відвезли у невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «На страйк маршрутників навідалися "беркутівці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі