понеділок, 22 лютого 2016 13:06

На Майдані побилися через фальшиві шеврони

У Києві на Майдані Незалежності відбулася невелика сутичка між мітингувальниками і бійцями антитерористичної операції. Про це повідомляє LB.ua.

Як виявилося, бійці АТО помітили на одному з активістів шеврон одного з добровольчих батальйонів, до якого він не належить. Хлопця попросили зняти шеврон, а після того як він відмовився - змусили його це зробити силою.

Автор: Олександр Рудоманов/LB.ua
 

Нині комунальники продовжують прибирати сміття і "барикади", встановлені актівістамім "Революційних правих сил". Прибрана практично вся територія площі, однак біля Стели Незалежності залишається одна палатка.

Крім бійки через шеврони, інших подій немає. Обстановка в центрі столиці - спокійна.

Нагадаємо, в суботу люди в камуфляжі, які представилися як "Революційні праві сили" (РПС), провели кілька акцій у центрі Києва. Увечері "революціонери" зайняли один із залів готелю "Козацький" на Майдані. Частина протестуючих залишилася ночувати на вулиці. Для цього на площі встановили кілька наметів.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані побилися через фальшиві шеврони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі