четвер, 26 жовтня 2006 19:26

На Глибочицькій продають перуанський одяг

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Продавець Мар’яна Ревенко демонструє калабаси — посуд, виготовлений із висушеної дині. З нього п’ють мате
Продавець Мар’яна Ревенко демонструє калабаси — посуд, виготовлений із висушеної дині. З нього п’ють мате

На Глибочицькій, 58, відкрився магазин "Queen alpaka", у якому продають одяг та сувенірну продукцію з Латинської Америки.

— Можна буде придбати також меблі, музичні інструменти, сувеніри. Усе — вироблене в Південній Америці. Хочемо поширити в Україні одяг Латинської Америки, — розповідає "ГПУ" власник магазину Рауль Флорес, 38 років, колишній громадянин Перу.

Тут можна купити жіночі перуанські светри-кардигани ручної роботи, виготовлені з альпаки — вовни, яку стрижуть із лами. Вироби з неї дуже теплі та зручні. Також є футболки з оригінальними, вишитими вручну, індіанськими мотивами.

— У нас можна буде також продегустувати чай-мате, — додає дизайнер магазину Тетяна Ковтун, 20 років. — Ми готуватимемо його за індіанськими рецептами. Під час дегустації можна буде почути історію виникнення напою, способи його приготування.

Одяг у магазині коштуватиме від 500 до 1500 грн. Сувенірні люльки — від 35 до 200 грн (залежно від розміру та складності інкрустації). Пачка розфасованого в Росії мате коштуватиме 20 грн, аргентинської розфасовки — від 50 до 90 грн.

Зараз ви читаєте новину «На Глибочицькій продають перуанський одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі