неділя, 02 квітня 2017 18:26

Мітингувальники не дають вести слідчі дії у Будинку Профспілок

Мітингувальники не дають вести слідчі дії у Будинку Профспілок
Будинок профспілок. Фото: "Новий погляд"

Люди, що називають себе ветеранами батальйону "Донбас" не дають вести слідчі дії в Будинку Профспілок у Києві.

"На даний момент у приміщенні тривають слідчі дії. Їх проводять співробітники Нацполіції, вибухотехніки та інші експерти, які повинні встановити, що за три місяці накопичилося в цьому приміщенні, поки воно знаходилося поза контролем його власників. У ньому знаходилися люди, які представилися ветеранами батальйону "Донбас". Коли ми підійшли, вони закрили залізні ворота і забарикадувалися", - каже керівник управління СБУ по захисту національної державності Роман Матковский, повідомляє репортер 112 каналу.

"Через грубі порушення ми розірвали договір з нашим генпідрядником, і в грудні намагалися від нього отримати цей будмайданчик, але 30 грудня під час передачі зайшла група невідомих у балаклавах, які представилися представниками ветеранів батальйону "Донбас", зайняли приміщення і нас не допускали. Ми звернулися в правоохоронні органи, і тільки 5 лютого було відкрито кримінальне провадження. Після цього ми зверталися і в ГПУ і в Міністерство оборони, але жодних результатів це не дало", - розповів голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це була справжня бійня" - з'явилося нове відео, як зароджувалось криваве протистояння на Майдані

"Вони хочуть не дати представникам приватного бізнесу відкрити в будівлі закладу громадського харчування. Зараз там продовжують перебувати правоохоронці", - сказали представники батальйону "Донбас".

Будинок профспілок майже повністю згорів 18-20 лютого 2014 року під час Революції гідності.

Зараз ви читаєте новину «Мітингувальники не дають вести слідчі дії у Будинку Профспілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі