пʼятниця, 01 грудня 2017 03:14

Мітинг під відділенням поліції - вимагають звільнити водіїв авто з єврономерами

Мітинг під відділенням поліції - вимагають звільнити водіїв авто з єврономерами
До затриманих довгий час не пускали медиків та адвоката

Увечері під відділенням Солом'янського райвідділу поліції Києва зібрались мітингарі. Люди вимагають звільнити водіїв автомобілів із іноземною реєстрацією, - їх затримали декількома годинами раніше.

Про це повідомили в "112 Україна".

Водія затримали на вулиці Уманського, - він нібито порушував правила дорожнього руху. Невдовзі на місце приїхав батько затриманого. Чоловік почав знімати патрульних на відео.

Поліцейським не сподобалось це, вони попросили зупинити зйомку. Як повідомляють учасники мітингу, - патрульні застосовували при цьому силу. Затриманих батька та сина привезли до поліцейського відділення за непокору правоохоронцям. Адвоката та медиків до них не пускали довгий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крым наш!" - росіяни влаштували сутичку з українцями

У працівників Нацполіції претензій до затриманих немає. Водії разом з адвокатами складають скаргу на правоохоронців. Мітингувальники чекають моменту, коли водіїв відпустять. Повідомляється, що двері до відділення поліції закриті, а на воротах висить замок.

Напередодні в Одесі проводилась акція протесту проти вирубки дерев у Міському саду та забудови Літнього театру. Протистояння між містянами і поліцією закінчилося сльозогінним газом та дубинками.

Зараз ви читаєте новину «Мітинг під відділенням поліції - вимагають звільнити водіїв авто з єврономерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі