середа, 21 листопада 2012 12:12

Міст Патона гниє та розвалюється: куди пішли державні кошти на ремонт?
7

Фото: Фото Антона Дмитрієва

Міст Патона, по якому щодня проїжджають тисячі авто, небезпечний для життя киян та гостей міста. Про це 21 листопада на брифінгу розповів київський блогер Антон Дмитрієв.

За його словами, бюджетні кошти, передбачені державою на ремонт доріг, і міст Патона зокрема, були виділені ще до чемпіонату з футболу Євро-2012, який проходив у Києві. Однак стан мосту залишає бажати кращого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через новий маршрут Януковича страждатимуть Троєщина й Оболонь

Громадський діяч збирається звернутися до правоохоронних органів із закликом розслідувати розтрату бюджетних коштів.

"Нова розв'язка на з'їзді з мосту є однією з найбільших містобудівних помилок у Києві останніх років. Ні в одному місті України немає настільки заплутаного і складного дорожнього рішення. Мільйони гривень були виділені Києву на будівництво доріг та ремонт мостів до Євро-2012, а міст Патона всю весну і літо був перекритий частково. Але стан його конструкцій лише погіршився ", - зазначив блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деталі Московського мосту можуть завалитися у будь-який момент

Він звернувся до правоохоронних органів і голови КМДА Олександра Попова з вимогою з'ясувати й оприлюднити, на що були витрачені бюджетні гроші, і чому одна з головних магістралей столиці є смертельно небезпечною.

Зараз ви читаєте новину «Міст Патона гниє та розвалюється: куди пішли державні кошти на ремонт?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі