четвер, 25 березня 2021 14:04

Коли в Києві зупинять громадський транспорт

Коли в Києві зупинять громадський транспорт
Транспорт у Києві зупинять при 100% завантаження ліжок в лікарнях. Фото: пресслужба Київпастрансу

У Києві громадський транспорт зупинять, якщо кількість ліжко-місць у лікарнях буде заповнена на 100%. Утім, транспорт не головна причина зростання кількості Covid-хворих.

Про це заявив голова Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан, пише "Новое время".

"Транспорт зупинятимуть, лише коли завантаженість ліжок у лікарнях буде 100 відсотків. Сьогодні робиться все можливе, щоб збільшити кількість цих ліжок. Ми вже маємо позитивні результати в цьому напрямку", - сказав Рубан в ефірі "Громадського радіо".

Він додав, що з 24 березня у столиці почали "жорстко контролювати" кількість пасажирів у транспорті, а 100 водіям вже винесли попередження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 100 м: мережу вразила аномальна черга на трамвайній зупинці

"Якщо водії не можуть обмежити кількість пасажирів, нехай не працюють. Нехай закривають транспорт і не виходять на рейс. Це велика неправда з боку перевізників, які не можуть або не хочуть дотримуватися правил і піддають людей інфікуванню", - додав він.

Столичні опорні лікарні для хворих на коронавірус заповнені майже на 80%.

У Києві можливе припинення руху громадського транспорту через натовпи на зупинках. Мер міста Віталій Кличко наголошує, що транспорт курсує для киян, які обслуговують сферу життєзабезпечення міста. Інші містяни мусять обмежити користування транспортом.

Зараз ви читаєте новину «Коли в Києві зупинять громадський транспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі